Shipping policy

Bestellingen vanuit Nederland

Een artikel besteld en betaald, wordt normaal gesproken die zelfde dag nog verwerkt en heb je binnen 4 á 5 dagen in huis. Mits in voorraad en/of directe bestelling via leverancier.

In gevallen van extreme drukte, bij bestellingen op nationale feestdagen, of in geval van drukte bij de bezorgdienst, kan de levertermijn 1 á 2 dagen uitlopen.

Bestellingen die in het weekend worden geplaatst en betaald (vrijdag na 14:00 uur, zaterdag en zondag) worden in principe op de maandagen verstuurd en vervolgens binnen 3 à 4 dagen bij jou thuis aangeboden.

Je pakket wordt door ons meegegeven aan PostNL of DHL. Op het moment dat wij dit doen, krijg je een email van PostNL of DHL. In deze email staat een Track & Trace link, waarmee je de bezorging van jouw pakket in de gaten kunt houden.

Ben je niet thuis, dan biedt in ieder geval PostNL het pakket de volgende werkdag, of zaterdag, opnieuw bij jou aan.

Kan de postbode het pakket de tweede keer ook niet afleveren, dan krijg je een kennisgeving in de brievenbus. Op deze kennisgeving staat weergegeven waar je jouw pakket kunt afhalen. Je kunt gevraagd worden je legitimatiebewijs te tonen bij het afhalen van jouw pakket, neem deze voor de zekerheid dus altijd mee.

Bestellingen vanuit België

Onze zuiderburen zijn van harte welkom om een bestelling te plaatsen. In principe gelden de voorwaarden als hierboven genoemd. De levertijd zal 1 á 2 dagen langer duren dan verzenden binnen Nederland. Mocht het bestellen niet via de site lukken. Mail dan de bestelling aan ons door, geen probleem.

Let op: Bij bovenstaande informatie dient de kanttekening geplaatst te worden dat MissQ Lingerie een bestelling pas verwerkt op het moment dat de betaling is ontvangen. Tussen het afboeken van jouw rekening en de bijboeking op de bankrekening van MissQ Lingerie kan enige werkdagen verschil zitten.