Refund policy

Retourneren

U kunt artikelen die u bij ons gekocht hebt, tegen bepaalde voorwaarden retourneren. 
 

Voorwaarden retourneren artikelen

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals
14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief de door ons gemaakte verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 3,95 per pakket (via DHL), raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@missqlingeriel.nl of door het invullen van het herroepingsformulier, te vinden in het geleverde pakket of te downloaden onderaan deze pagina.

Voor wat betreft sale-items en 18-plus items geldt een uitzondering, deze kunnen NIET meer geretourneerd worden. Bestel daarom zorgvuldig.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Klik  hier voor het retour-formulier.